Double V biedt de unieke mogelijkheid extra diensten te verrichten bij een ontruiming of verhuizing. Enkele voorbeelden van deze werkzaamheden:

Inboedel verwijderen van de woning, schuur, garage en tuin.

Vloerbedekking, zeil of laminaat verwijderen

Behang
afstomen

Schoonmaken van sanitair, ramen, kozijnen, keuken

Verwijderen van schroeven en pluggen, gaatjes dichten

Herstellen van schilderwerk

Sloopwerk en afvoeren van (sloop)afval

Tuin onkruidvrij
maken

Dit zeggen klanten over ons

{

We hebben meerdere offertes laten uitbrengen voor deze ontruiming van zeer bevuilde woning van onze moeder die er 28 jaar had gewoond. Onze moeder had het beste gevoel bij jullie. Betrokken, warm met gepaste afstand en doortastend. Ondanks dat de offerte niet de scherpste was maar wel enorm scherp en gevoelsmatig het eerlijkst zijn we op dit gevoel afgegaan. Zonder spijt. Alles is afgehandeld zoals afgesproken. Zou bij een eerstvolgende klus zonder nadenken met jullie in zee gaan. Onze dankbaarheid is meer dan groot. Had net bij de laatste factuur contact met de fam leden en iedereen lachte van dankbaarheid en vrolijkheid. Bedankt voor alles en misschien nog eens tot zakelijk ziens.

Ter info de afrekening van de woningstichting was mede dankzij jullie nihil.

Namens Inge Janse-Buschkens, de kinderen en aanhang

Dank!

5
Estelle Janse
Oktober 2022
Helmond
{

Na het overlijden van onze tante hebben wij Double V ingeschakeld om haar flat te ontruimen. Dit is prima volgens afspraak verlopen. Wat ons vooral aansprak was de vriendelijke benadering en de duidelijke opgave van wat er met de spullen gebeurt. Alles is verder naar wens uitgevoerd. Wij zijn zelf werkzaam in de makelaardij, dus zullen de naam Double V doorgeven aan onze klanten.

 veel succes verder,

5
Audry, Klinkers Makelaardij
Juli 2022
Heerlen
{

Zeer tevreden over het verloop van de verhuizing.

Dank voor het meedenken en de flexibiliteit tijdens het overleg!

5
Corry
Mei 2022
Eindhoven
{

We hebben Double V ingeschakeld voor het bezemschoon opleveren van de flat van mijn broer. Dit was een hele klus: de flat zat vol nicotine aanslag, muren, deuren, ramen etc., tot in de douche toe.

Double V heeft ons ontzettend goed geholpen: de flat werd van nicotineaanslag  ontdaan, inclusief de voegen van de tegels. De keuken, de badkamer: alles was goed gedaan. Al het behang werd vakkundig verwijderd. Het was veel meer werk dan gedacht, maar de flat werd in de afgesproken tijd schoongemaakt!”

5
Marlies Hoosemans
Augustus 2020
Breda
{

Het appartement van mijn vader moest snel leeg.

Het team van Double v heeft dit prima gedaan en met respect voor de spullen.

Dit bedrijf gaf de hele familie een goed gevoel ondanks de verdrietige omstandigheden.

5
D. Zevenhuis
November 2020
Maastricht
{

Als executeur testamentair zat ik met een groot probleem.

Double v heeft alles voor mij uit handen genomen en in no-time de woning leeg opgeleverd.

Fijn om mee samen te werken!

4.5
Martijn vd Z
December 2016
Waalre
{

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Houden zich aan de afspraken en leveren conform offerte op

5
Chantal
Januari 2017
Leende
{

Al tijdens het offertebezoek had ik mijn keuze gemaakt voor Double v; de aanpak stond mij erg aan. Ze toonden respect voor de spullen en, zo bleek, dit alles voor een schappelijke prijs.

Ook tijdens de uitvoering hoefde ik mij nergens druk over te maken. Conclusie: aanrader!

4.5
W.S.
Maart 2021
Tilburg
{

Medio 2021 zette ik voor de ontruiming van een woning in West-Brabant een verzoek om offertes uit op een vergelijkingssite. Daarop reageerden een paar bedrijven uit de regio, maar ook mevrouw Hedwig Verpaalen van Double V uit Sterksel, helemaal aan de andere kant van Brabant. Het offertegesprek ter plaatse was zeer plezierig. Het plan van aanpak was goed en ik de sociale insteek en betrokkenheid van het bedrijf spraken mij aan.

Omdat ook de geoffreerde prijs zeer concurrerend was, heb ik Double V de opdracht gegeven en daarvan heb ik geen moment spijt gehad.

5
Evert Lombaers
Juni 2021
Fijnaart
{

We hebben jullie bedrijf als zeer prettig ervaren. Wij waren erg tevreden over de kundigheid, betrouwbaarheid en stiptheid. Daarnaast zijn we vriendelijk geholpen en kunnen jullie bedrijf daarom zeker aanraden!

4.5
Fam. Dijstelbloem
Mei 2018
Heeze

Afspraak maken?

laden

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Double v maakt graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Meteen na het offertebezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de mail samengevat in een transparante offerte. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten.

Gaat u akkoord, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de ontruiming en/ of verhuizing. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden conform offerte uitgevoerd.

Vanaf het moment dat u de sleutels aan Double v toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat uw opdracht wordt uitgevoerd conform afspraak.