Zorgeloos verhuizen met Double V

Wij zijn een gedreven en enthousiaste groep mensen die oog heeft voor u als opdrachtgever. Wij komen altijd eerst langs om met u uw wensen door te spreken waarna wij een vrijblijvende offerte maken. In onze transparante offerte leggen wij zorgvuldig de gemaakte afspraken vast.

Wij ontzorgen u compleet!

Double V staat voor zorgeloos verhuizen. Tijdens een verhuizing moet er in een kort tijdsbestek veel worden geregeld, oftewel complete ontzorging rondom woninginrichting. Wij leveren meer diensten dan reguliere verhuisbedrijven en besteden veel tijd aan de voorbereiding, het advies, informatievoorziening, de uitvoering en de nazorg. Wij bieden met diverse extra diensten een totaalpakket waarbij wij u compleet ontzorgen. 

Onze verhuizingen zijn:

 • Betrouwbaar
 • Snel
 • Voordelig
 • Goed
 • Discreet
 • Flexibel

Extra diensten

 • Aansluiten TV en stereo
 • Aansluiten witgoed
 • Installeren alarmsysteem
 • In- en uitpakken dozen
 • Ophangen schilderijen ed
 • Inrichten keuken/kasten
 • Schilderwerk
 • Laminaat / vloerbedekking

Seniorenverhuizing

Ook kunt u bij ons terecht voor een SENIORENVERHUIZING.
Wij bieden diverse extra diensten aan zoals bijvoorbeeld:

 • Aansluiten TV en Stereo
 • Aansluiten Koelkast/wasmachine/vaatwasser
 • Installeren alarmsysteem
 • Ophangen schilderijen/foto’s/lampen
 • Inrichten keuken en kasten
seniorenverhuizing

Dit zeggen klanten over ons

{

Wij zijn heel erg tevreden over Double V.

Vanaf het eerste contact direct strakke feedback én bovendien een scherpe prijs. De gehele ontruiming verliep volgens de afgesproken planning met genoeg ruimte voor flexibiliteit als het nodig was. Het feit dat de spullen zoveel mogelijk re-cycled worden of op een andere manier “duurzaam” gebruikt gaan worden, sprak ons aan. Het huis van mijn broer die er ruim 40 jaar in gewoond heeft, was keurig op tijd leeg en schoon, klaar voor de eindinspectie die daardoor zonder problemen verliep. Bedankt Hedwig en je team!

5
Winnie
April 2023
Son en Breugel
{

Double V is door mij ingeschakeld om een huurwoning te ontruimen. Zowel ik zelf als de woningbouwvereniging waren zeer tevreden met hoe alles is opgeleverd. De woningbouwvereniging benoemde ook dat de ontruiming door Double V een positieve uitzondering was in hun ervaring op het gebied van ontruimingsbedrijven.

Er is door Double V duidelijk gecommuniceerd, van te voren, tijdens en ook na de ontruiming. Er werd ook goed advies gegeven om voor de oplevering bepaalde zaken in de woning nog extra aandacht te geven.

De medewerker van Double V was ook attent en to the point wat het contact betrof.

Wat mij ook aansprak was de wijze van werken van Double V. Er is een samenwerking met een kringloopwinkel, zowel in Nederland als een derde wereld land. Ook op het gebied van duurzaamheid is dit dus echt een aanrader. Op deze manier van werken was de prijs ook duidelijk gebaseerd. Er werd een zeer redelijk bedrag gevraagd. Een afvalcontainer werd zelfs geregeld door Double V, echt top.

Ik kan u dit bedrijf zeer aanbevelen als u een ontruimingsbedrijf nodig heeft.

5
Marianne
April 2023
Nieuwegein
{

Wij gingen emigreren, hadden ons huis verkocht en dat moest leeg worden opgeleverd voor de overdracht.

Ik heb uiteindelijk 3 offertes opgevraagd. Double v was het goedkoopste, maar wat wij belangrijker vonden: ze wilden de hele boedel uitsorteren en alles wat nog verkoopbaar was een tweede leven geven. De andere firma wilde de hele boedel zomaar in een afvalcontainer gooien. Het is sowieso emotioneel om afscheid te nemen van alles wat je in een leven lang bijeen gespaard heb. Maar we vonden het ook zonde om goede meubels, servies, boeken enz. weg te gooien.

De hele ontruiming is in goede samenspraak goed verlopen. En double v houdt zich aan afspraken.

Dus wij zullen deze firma zeker aanbevelen.

5
Remco en Annet
Februari 2023
Belfeld/Thailand
{

We hebben meerdere offertes laten uitbrengen voor deze ontruiming van zeer bevuilde woning van onze moeder die er 28 jaar had gewoond. Onze moeder had het beste gevoel bij jullie. Betrokken, warm met gepaste afstand en doortastend. Ondanks dat de offerte niet de scherpste was maar wel enorm scherp en gevoelsmatig het eerlijkst zijn we op dit gevoel afgegaan. Zonder spijt. Alles is afgehandeld zoals afgesproken. Zou bij een eerstvolgende klus zonder nadenken met jullie in zee gaan. Onze dankbaarheid is meer dan groot. Had net bij de laatste factuur contact met de fam leden en iedereen lachte van dankbaarheid en vrolijkheid. Bedankt voor alles en misschien nog eens tot zakelijk ziens.

Ter info de afrekening van de woningstichting was mede dankzij jullie nihil.

Namens Inge Janse-Buschkens, de kinderen en aanhang

Dank!

5
Estelle Janse
Oktober 2022
Helmond
{

Na het overlijden van onze tante hebben wij Double V ingeschakeld om haar flat te ontruimen. Dit is prima volgens afspraak verlopen. Wat ons vooral aansprak was de vriendelijke benadering en de duidelijke opgave van wat er met de spullen gebeurt. Alles is verder naar wens uitgevoerd. Wij zijn zelf werkzaam in de makelaardij, dus zullen de naam Double V doorgeven aan onze klanten.

 veel succes verder,

5
Audry, Klinkers Makelaardij
Juli 2022
Heerlen
{

Zeer tevreden over het verloop van de verhuizing.

Dank voor het meedenken en de flexibiliteit tijdens het overleg!

5
Corry
Mei 2022
Eindhoven
{

We hebben Double V ingeschakeld voor het bezemschoon opleveren van de flat van mijn broer. Dit was een hele klus: de flat zat vol nicotine aanslag, muren, deuren, ramen etc., tot in de douche toe.

Double V heeft ons ontzettend goed geholpen: de flat werd van nicotineaanslag  ontdaan, inclusief de voegen van de tegels. De keuken, de badkamer: alles was goed gedaan. Al het behang werd vakkundig verwijderd. Het was veel meer werk dan gedacht, maar de flat werd in de afgesproken tijd schoongemaakt!”

5
Marlies Hoosemans
Augustus 2020
Breda
{

Het appartement van mijn vader moest snel leeg.

Het team van Double v heeft dit prima gedaan en met respect voor de spullen.

Dit bedrijf gaf de hele familie een goed gevoel ondanks de verdrietige omstandigheden.

5
D. Zevenhuis
November 2020
Maastricht
{

Als executeur testamentair zat ik met een groot probleem.

Double v heeft alles voor mij uit handen genomen en in no-time de woning leeg opgeleverd.

Fijn om mee samen te werken!

4.5
Martijn vd Z
December 2016
Waalre
{

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Houden zich aan de afspraken en leveren conform offerte op

5
Chantal
Januari 2017
Leende

Afspraak maken?

laden

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Double v maakt graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Meteen na het offertebezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de mail samengevat in een transparante offerte. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten.

Gaat u akkoord, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de ontruiming en/ of verhuizing. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden conform offerte uitgevoerd.

Vanaf het moment dat u de sleutels aan Double v toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat uw opdracht wordt uitgevoerd conform afspraak.